golfbaan-ibiza-informatie-vakantie

 

Hoe is de kwaliteit van de golfbaan?

De golfbaan is van goede kwaliteit en behoorlijk uitgebreid. Het heeft namelijk een 9-holes baan en een 18 holes-baan. Daarnaast is er een driving range en een putting green. Alle banen zijn redelijk goed onderhouden. De 18 holes-baan is keurig onderhouden. Al met al zal een golfliefhebber hier zeker een leuke tijd kunnen hebben.

Meestal is het er vrij rustig. Het golfen is namelijk geen geliefde sport onder de bewoners. Verder zal de doorsnee toerist hier ook niet zo snel komen. Een liefhebber zal hier dus vaak rustig kunnen genieten van de sport, het weer en de mooie natuur.

Door het grote aantal holes, kan de afstand tot het clubhuis vrij groot zijn. Zodoende kan het verstandig zijn om wat eten e drinken mee te nemen. Zeker bij warm weer. Na je partij golf kan je even bijkomen in het restaurant van de baan.

golfbaan-ibiza-informatie-golfen

 

Waar is de golfbaan?

Golfspullen kan je (gratis) lenen bij de golfbaan. Niet allen clubs en golfballen maar ook tassen en trolleys. Je vindt de baan bij het dorp Santa Eulalia, in de buurt van Cala Llonga en Ibiza stad. De baan heeft brede holes met her en der wat heuveltjes. Ook zal je onderweg verschillende vijvers tegenkomen. Het is geschikt voor zowel de beginnende als de meer gevorderde golfer. Onervaren golfers zullen meestal beginnen bij de 9-holes baan.

De baan ligt in een prachtige groene omgeving waardoor je helemaal kan ontspannen. De mooie groene omgeving, bloemen, vijvers, palmbomen en bergen, zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel.

De dagprijs voor volwassenen is ongeveer 90,- euro.

Adres:
Ibiza Club de Golf
07840 Santa Eulalia
Apdo. Correos 1.270
07080 Ibiza

Meer informatie over het dorp waar de golfbaan ligt, vindt je via de volgende link: Santa Eulalia informatie.

 

© 2024 Ibiza Ontdekker.nl