Een blik achter de schermen

Dick-suggestme.com-griekenlandontdekker.nlWelkom op IbizaOntdekker.nl. Een informatieve reiswebsite boordevol uitleg over wat je zoal kan doen op het veelzijdige Ibiza. Een plek om inspiratie op te doen over badplaatsen, bezienswaardigheden en activiteiten.

IbizaOntdekker.nl is opgezet door Dick, een dertiger met een passie voor reizen en websites. Deze twee hobby’s heb ik in 2019 samengevoegd in de vorm van de website IbizaOntdekker.nl. Vervolgens volgde al snel GriekenlandOntdekker.nl en TurkijeOntdekker.nl. Daarna was ik toe aan iets groters en heb ik SuggestMe.com overgekocht en vervolgens geheel opnieuw gevuld met handige reisinformatie. Een groot project dat veel meer tijd kostte dan verwacht maar met een, al zeg ik het zelf, mooi resultaat.

IbizaOntdekker.nl is onderdeel van de Europa Ontdekker. Reisspecialist die je informatie biedt over diverse mooie reisbestemmingen in Europa. De geboden informatie zal actief worden uitgebreid en up to date worden gehouden. Het aantal bestemmingen zal blijven groeien zodat steeds meer mensen op een handige manier van goede reisinformatie kunnen worden voorzien.

 

Wil je adverteren op één van de websites of heb je een andere vraag? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook voor adviezen staan we altijd open. Of bijvoorbeeld wanneer je mooie foto’s van een reisbestemming hebt die we kunnen gebruiken.

We zijn bereikbaar via: info@europaontdekker.nl

Alvast een mooie vakantie gewenst!

 

© 2024 Ibiza Ontdekker.nl