uitgaan-ibiza-info-clubs

 

Waar kan je leuk uitgaan op Ibiza?

Met name in Ibiza-stad, San Antonio en Platja d’en Bossa staan bekend om het uitgaan. In plaatsen als Cala Nova, Cala Llonga en Cala Vadella moet je juist niet zijn als je wilt uitgaan. Hier vindt je meer de rustzoekers. Via het hoofdmenu vindt je info over de verschillende plaatsen. Ook kan je lezen hoe het uitgaansleven is per plaats.

Clubs en discotheken

Ibiza staat met name bekend om de grote feesten met bekende dj’s. Zo zijn bekende namen als Martin Garrix, Tiësto, Hardwell en AfroJack hier geregeld te vinden. Naast de bekende artiesten, is ook de ambiance vaak van hoge kwaliteit. Mede dankzij prachtige lichteffecten, aankleding en showdansers. Wanneer je tegen drukte kan, zijn de bekende discotheken op Ibiza zeker een aanrader.

Wil je een bekende club bezoeken? Dan is het verstandig van te voren alvast kaarten te kopen. Dit kan namelijk kosten schelen en met name wachttijd bij de deur. Ook weet je hierdoor zeker dat je nog naar binnen. Er zijn namelijk geregeld feesten helemaal uitverkocht. Houd rekening met hoge prijzen voor de toegangskaarten en de drankjes, maar vaak is dit het dubbel het dwars waard. Kaarten zijn verkrijgbaar via internet of bij de PR-medewerkers die door verschillende plaatsen lopen.

Het stappen begint voor de meeste mensen in één van de vele barretjes. Pas rond één uur gaan veel stappers naar de grote clubs. Hier kan je feesten tot in de ochtend. En heb je er dan nog geen genoeg van? Dan zijn er zelfs clubs die rond 06.00 uur open gaan zodat je 24 uur per dag kunt uitgaan.
Ben je buiten de maanden juni tot en met september op het eiland? Dan kan je nog terecht bij club Pacha. De Es Paradis en Space zijn meestal vanaf het voorjaar geopend.

uitgaan-ibiza-clubs-stappen-informatie

 

Meer informatie over de verschillende bekende discotheken vindt je via de volgende link: uitgaansgelegenheden.

Extra tip: let op de dresscode van de club waar je heen wil. Zo voorkom je dat je wordt geweigerd.

 

Barren

In de verschillende plaatsen vind je vele soorten barren. Van Engelse pubs tot Biergartens en van Apré ski cafés tot Spaanse barretjes. Elke plaats biedt wel wat leuke barren. Echter spant Ibiza stad de kroon met vele barren in de wirwar van kleine straatjes. Met name in de wijken La Marina en Ses Figueretas komt het ’s avonds echt tot leven.
Sfeervolle straatjes vol met allerlei soorten barren, uitgedoste PR-medewerkers en een bont uitgaanspubliek. Ook is de gay-gemeenschap hier veel vertegenwoordigd. Zo is er zelfs een extra Gay-vriendelijke uitgaansstraat.

Via het hoofdmenu zijn informatiepagina’s te vinden over de verschillende plaatsen op het eiland. Op elke pagina staat vermeld hoe het uitgaansleven is in die betreffende plaats.

uitgaan-ibiza-waar-clubs-gay-informatie

 

Gay bars

Ibiza staat ook bekend om het actieve gayleven. Zo zijn vele gaybars, waar mannen elkaar op een rustige manier kunnen ontmoeten. Maar je vindt er ook bijzonder uitgedoste types die de avond net even wat meer elan geven. Deze specifieke straat heet de Calle de la Virgen en ligt ook in het oude gedeelte van de stad.

Meer informatie over het gay-leven op het eiland vind je op de volgende pagina: Ibiza als gay eiland.

 

 

© 2024 Ibiza Ontdekker.nl