Ibizaontdekker » Soorten accommodaties » Bed & Breakfast

Bed & Breakfasts op Ibiza

Ibiza bied vele mogelijkheden om een Bed & Breakfast te kiezen als vakantie-adres. Waar voorheen veel B&B’s bij mensen in huis waren, bestaan tegenwoordig veel B&B’s meer uit een bijgebouw of zelfs apart appartement. Hierdoor zijn de verschillen tussen appartement en B&B’s kleiner geworden. Wel zie je nog steeds vaak dat B&B’s nog meer een authentieke uitstraling hebben, passend bij de cultuur.
Een nadeel van een Bed & Breakfast kan de inrichting zijn. Waar hotels vaak neutraal zijn ingericht, hebben B&B’s vaak een meer huiselijke inrichting. Dit kan nog wel eens tot smaakverschillen lijden.

hotels-ibiza-informatie-boeken-hostels

Originele B&B via Eliza was here

Het ondertussen bekende Nederlandse bedrijf Eliza was here biedt unieke overnachtingsaccommodaties aan. Met de bekende slogan; “Waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf” zijn ze ondertussen in diverse landen actief. Via deze vakantieaanbieder vind je unieke accommodaties. Uiteraard niet tussen de feestende jongeren of drukke hotels. In het aanbod vind je vooral appartementen of vakantiehuizen in de natuur of de wat rustigere dorpen. Het aanbod is deels te vergelijken met een Bed and Breakfast. Daarom kan het handig zijn om ook eens in dat aanbod te speuren. Via de fotoknop op de pagina kan je de huurhuizen alvast eens bekijken.

Ben je op zoek naar een extra luxe vakantie? Dan kan je ook een villa huren op Ibiza. Meer informatie vind je via: huurhuizen en villa’s op Ibiza.