uitgaan-ibiza-info-clubs


• Club Amnesia
: deze bekende club is gelegen in het zuiden van het eiland tussen de plaatsjes San Rafael en Monte Cristo. Bereikbaar via de weg C-731 en duidelijk herkenbaar aan het hoge kleurrijk verlichte gebouw.


• Mega-discotheek Hï Ibiza: deze grote discotheek biedt maar liefst zes grote feestzalen. Ruim 2500 feestgangers kunnen hier tegelijk genieten van het uitgaansleven op Ibiza. Gelegen in de badplaats Playa d’en Bossa en te vinden in het pand van de voormalige club Space. Dat was ook een bekende club maar heeft de deuren gesloten na 27 jaar. In club Hï Ibiza kan tot extra laat worden door gefeest.• Mega-discotheek Pacha
: ook deze bekende club heeft een enorme capaciteit van maar liefst 3000 feestgangers. De Pacha is de enige grote discotheek op het eiland, die het gehele jaar geopend is. Bij deze club is zelfs een restaurant en hotel te vinden. Gelegen in het centrum van Ibiza-stad aan de Avenue 8 ‘d Agost.


• Ushuaïa beachclub: deze club is één van de bekende clubs ter wereld. Gelegen in Playa d’en Bossa aan het mooi strand. Bekend van de geweldige feesten met bekende dj’s als Martin Garrix en Tiësto. Ook overnachten is hier mogelijk, dankzij het Ushuaïa Beachhotel.


• Bora Bora club: gelegen vlakbij club Ushuaïa ligt club Bora Bora. Overdag een hippe strandbar en ’s avonds een bruisende discotheek. Hierdoor kan er de gehele dag en nacht worden genoten van het strand, de drankjes en goede feesten.

uitgaan-ibiza-clubs-stappen-informatie• Café del Mar:
 een andere bekende beachclub is Café del Mar. Bekend om de mooie combinatie van goede muziek, het strand en de mooie zonsondergangen. De club is gelegen in de baai van Calo des Moro in San Antonio. Café del Mar bestaat uit een bar, restaurant en strandgedeelte. Ook door de uitgebrachte muziek van Café del Mar, is deze strandclub wereldberoemd geworden.


• Club El Divino: deze grote discotheek heeft de meest unieke clublocatie van het eiland. Mooi gelegen op een pier in de zee in Ibiza-stad. Mede dankzij de unieke locatie, heeft de club een exclusieve uitstraling. Mede hierdoor wordt El Divino veel bezocht door de jetset.


• Club Eden: deze grote discotheek ligt in het zuiden van de plaats San Antonia. Gelegen naast Club Es paradis en een pretpark. Ook deze discotheek heeft een goede naam opgebouwd en wordt veel bezocht door Engelsen. De club heeft een dresscode waardoor slippers, ontblote bovenlichamen en voetbalshirts niet worden toegestaan.• Club Privilege: 
één van de grootste clubs op het eiland is Club Privilege. Maar liefst 10.000 mensen kunnen hier tegelijk genieten van (bekende) dj’s. Zo zorgt onder andere dj Tiësto hier vaak voor overweldigende feesten.• Bar Kumharras: 
naast Café del Mar is ook Bar Kumharras een mooie bar om de mooie zonsondergang te bekijken. Deze loungebar is ook gelegen in San Antonio, in het westen van het eiland. Anders dan Café del Mar is deze bar door de meer funky muziekstijl.

playa-d-en-bossa-ibiza-uitgaan-vakantie-jongeren• Club Boho: 
in de voormalige discotheek Extasis sinds de laatste jaren club Boho. Een mooie discotheek dat zich in korte tijd heeft opgewerkt tot een hoogwaardige discotheek. Er kan hier tot zes uur ’s ochtends worden doorgefeest. Er wordt voornamelijk house, elektro en techno gedraaid, behalve op zondagen. Op zondag kan je hier swingen op R&B, soul en old school muziek.

Club Boho ligt in het westen van het eiland, bij San Antoni de Portmany. Hierdoor bestaat het publiek vooral uit Engelsen.• Es Paradis: 
naast club Een is de vrij exclusieve club Es Paradis te vinden. Ruimte voor ongeveer 2000 bezoekers en mede daardoor is deze club wat exclusiever. Mooi aagekleed in Romeinse stijl, compleet met marmeren vloeren en Romeinse zuilen. Es Paradis onderscheidt zich dankzij het feest Fiesta Del Agua. Tijdens dit feest wordt de club omgetoverd tot waterpaleis (met zwembad en fonteinen) wat zorgt voor een unieke ervaring.

Net als in club Eden, zijn ook hier met name Engelse gasten te vinden doordat het is gelegen bij San Antoni. Geadviseerd wordt om toegangskaarten te kopen bij een voorverkooppunt, omdat de kaarten aan de deur geregeld uitverkocht zijn. Kledingvoorschriften zijn er weinig in deze discotheek.

 

© 2024 Ibiza Ontdekker.nl