Ibizaontdekker » Playa d’en Bossa

Playa d’en Bossa informatie

Playa d’en Bossa, een praktisch gelegen badplaats met een mooi zandstrand en een uitgebreid uitgaansleven. Gelegen op slechts 5 kilometer van Ibiza-stad en het vliegveld van Ibiza. De badplaats is bekend van de uitgaansgelegenheden Club Space en strandclub Bora Bora. Maar ook overdag is er in Playa d’en Bossa veel entertainment te vinden voor jong en oud. Van luchtkussens tot watersporten en van bars tot waterpretpark Aquamar. Voor uitgaanspubliek is Playa d’en Bossa een aanrader.

Centrum van Playa d’en Bossa

Playa d’en Bossa is een badplaats dat zich vooral richt op uitgaanspubliek. Je vind daarom vele uitgaansgelegenheden in het centrum. Daarnaast vind je er diverse restaurants, waarvan relatief veel fastfood restaurants zijn. De kwaliteit van sommige restaurants in het centrum kan soms wat tegenvallen. Voor meer zekerheid op goed en rustig eten, zijn de restaurants net buiten het centrum aan te raden. Ook vind je buiten het centrum wat meer typische Spaanse restaurants.

Het winkelaanbod in het centrum bestaat met name uit toeristenwinkels. Voor authentiekere winkels en boetiekjes kan je beter in Ibiza stad terecht. Voor typische vakantieproducten zoals zonnebrandcrèmes, handdoeken en zonnebrillen kan er echter prima terecht. Ook meerdere supermarkten zijn in en rond het centrum te vinden.

In het noorden van Playa d’en Bossa ligt het Aguamar waterpark. Een leuk uitje voor het hele gezin.

playa 'd en bossa stranden

Stranden bij Playa d’en Bossa

Het mooie zandstrand dat bij Playa d’en Bossa ligt, is het langste zandstrand van Ibiza. Het is 2 kilometer lang en wordt geleidelijk dieper. Hierdoor is het strand ook geschikt voor kinderen. Het is vanaf meerder plekken op het strand, mogelijk om te starten met watersporten. Langs het strand liggen diverse restaurants en strandbarren, aankleed met grote palmbomen.
Het zuidelijke gedeelte van het strand is met name bekend van Club Ushuaïa en Club Bora-Bora. Overdag is club Bora-Bora een populaire club om te genieten van zon, zee en strand onder het genot van een drankje en muziek.

 

Uitgaan in Playa d’en Bossa

Playa d’en Bossa is the place to be voor uitgaanspubliek. Je kunt er uitgaan in diverse grote discotheken, vele bars, Engelse pubs en zelfs Duitse Biergartens. Maar uiteraard ook in de beroemde Club Ushuaïa en Club Bora Bora. Beide uitgaansgelegenheden liggen aan het strand, wat zorgt voor een mooi decor tijdens de feesten. Strandclub Bora-Bora is reeds overdag een populaire plek om te genieten van zon, zee, strand, verfrissende drankjes en muziek.